mandag 10. oktober 2011

Enkel Kyllinggryte

Denne pleier jeg å spise til lunsj, veldig rask å lage og god å spise :)

til 2 personer trenger du:

2 stk kyllingfilet i terninger
1/2 Løk i terninger
1 stor gulerot i staver
4 minimais i biter
1/3 blomkål i små buketter
Litt purre
1/2 kylingbuljongterning
1 ss tomatpurè
1ts currypaste - bruk den du liker best!
1/2 dl vann
2 dl fløte
salt og pepper
Krydder etter smak (jeg bruker cayennepepper og paprikapulver)
Smør til steking.

Stek kyllingbitene kjap i en wok, de skal ikke gjennomstekes, kun bli hvite. Krydre de etter smak.
Ha i gulerøtter, blomkål og løk og la de bli varme i woken.
Ha så i tomatpurè, curry paste, buljongterning og vann, la det surre i ca 1 minutt mens du rører, deretter har du i fløten. La det koke i ca 8-10 minutter før du har i purre og minimais. La disse bli gjennomvarme også er retten klar til servering :)
Jeg lar det kjøles ned i wokpannen før jeg fordeler porsjoner plastbokser. Ufattelig praktisk å bare røske med seg en boks nå man skal på jobb! :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar